PIZZERIA GRILLROOM CASA MIA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1380 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Grillroom Casa Mia. Meer weten? Ontdek meer

6 feb 2023 om 22:56 Het eten kon warmer maar verder was het super
4 feb 2023 om 10:53 Waren erg vroeg had het besteld voor kwart voor 7 en ze brachten het al om 10 over half 6
3 feb 2023 om 21:22 Super snel bezorgd. Jammer dat het een beetje aangebrand was. Maar verder goed tedoen.
3 feb 2023 om 20:28 Super snelle bezorging. We bestellen heel vaak bij casa Mia , heerlijke nog een pizzeria waar ze de pizza’s echt vers afbakken.
2 feb 2023 om 18:48 Verbrand broodje en het drinken miste.
22 jan 2023 om 22:48 Supersnel bezorgd, goede verse pizzas met goede smaak en ingrediënten. Dat gaan we weer vaker doen!
22 jan 2023 om 22:06 Jammer dat je 3 maaltijden besteld en dat je maar 2 maaltijden krijgt en moet bellen dat je er 1 tekort komt wordt 45 minuten later bezorgd zeker jammer als je met 3 personen aan tafel zit.
22 jan 2023 om 10:08 Food was great and the delivery person was lovely. Although wait time was over 60mins so less stars
21 jan 2023 om 0:47 Pizza was prima broodje doner was helaas iets minder vlees leek rauw en broodje was helemaal doorweekt
20 jan 2023 om 19:46 Was koud helaas pindakaas
2 jan 2023 om 15:44 Was super
30 dec 2022 om 20:59 Door drukte en te weinig personeel heel vervelend was onze pizza 1,5 later dat is heel vervelend als je moet werken dat was dus een koude pizza..